20.12.2017 | Folk på väg

Föreningen Handarbetets Vänner rekryterar ny VD

Inredningsarkitekten Märta Friman välkomnas till Sveriges mest anrika hanverksföretag.

Föreningen Handarbetets Vänner, HV, har rekryterat inredningsarkitekt Märta Friman som VD för landets mest anrika hantverksföretag.

Märta Friman är utbildad till inredningsarkitekt och möbelformgivare på Konstfack i Stockholm. Hon kommer senast från Studio Stockholm Arkitektur, där hon var verksam som studiochef, och var innan dess under många år partner på White arkitekter, där hon ansvarade för Stockholmskontorets inredningsavdelning.

Märta driver även egen verksamhet och har bland annat formgivit möbler för Svenskt Tenn och Gärsnäs. 

Hon tillträdde sin nya position den 1 januari 2018.

http://www.hv-textil.se/

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.