22.11.2018  |  Furniture  |  Design

Förvaring i 360 grader

Japansk stilrenhet från Voice.

Tre är en fristående och öppen hylla designad av Nina Jobs för Voice. Hyllan har en konstruktion helt utan synliga skruvar eller spikar och dess inspiration är hämtad från japanska shoji-skjutdörrar. Den är tillverkad i amerikansk ask och finns tillgänglig i färgerna natur och svartblå, samt kommer i fyra höjder som går att kombinera. Tre är formgiven för att se bra ut i 360 grader. Man kan välja att placera hyllan mot en vägg eller ställa den i mitten av rummet, för att skapa separata utrymmen.

www.voicefurniture.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.