09.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

F&H öppnar interaktivt showroom i Köpenhamn

För optimal exponering samt ökad tillgänglighet gentemot kunder och media.

Som ett led i sin satsning på egenägda varumärken och export planerar F&H nu att öppna KitchenLivingDining, ett 900 kvadratmeter stort showroom och eventcenter i centrala Köpenhamn. Syftet med det nya showroomet är att kunna ge varumärkena optimal exponering samt erbjuda ökad tillgänglighet för bland annat utländska kunder, press och bloggare. Lokalens placering, intill Strøget och Købmagergade bottnar i att det i området sedan tidigare finns flera design- och konceptbutiker, vilket man hoppas ska bidra till att locka dit relevanta konsumenter. I showroomet kommer det att hållas aktiviteter och demonstrationer samtidigt som produkterna finns till försäljning. Invigningen förväntas ske under hösten 2019.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.