F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Om

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S. 

Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i…

Läs mer  

Om

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S. 

Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sverige, Finland, Tyskland och Kina. Totalt är det mer än 350 medarbetare som varje dag arbetar utifrån kärnvärdena innovation, kompetens, kvalitet, ordning och reda och engagemang.

Brands

Rosti

.

Leonardo

Leonardo

Bamix

Bamix

Rosti Mepal

Mer att bjuda på
Den danska designklassikern Margretheskålen är utan tvekan den mest kända produkten i Rosti Mepals sortiment.
 
Margretheskålen designades 1954 i Sigvard Bernadottes och Acton Bjørns studio i Köpenhamn och är uppkallad efter den dåvarande tronföljerskan Margrethe II av Danmark.
 
Skålen har sålts i mer än 50 miljoner exemplar över hela världen och finns i en mängd olika färger och storlekar.
 
Rosti Mepal är mycket mer än Margretheskålen. Världens mest imiterade skål har en stor familj som värderar funktionaliteten högt, följer färgtrender och tillverkas i hög kvalitet.
 
www.rosti-mepal.se

Lyngby Glas

En modern klassiker
Lyngby Glas grundades 1940 av järnhandlaren Holger Jepsen och har utvecklats till att bli ett av Danmarks tongivande och mest framgångsrika glasbruk.
 
Lyngby Glas satt under många år sin prägel på de danska middagsborden och finns nu åter i en serie med vackra, kristallklara whisky- och longdrinkglas och karaffer och vaser.
 
Lyngby Glas tillverkas i helt genomskinlig miljökristall som produceras i en patenterad process, där den blyfria glasmassan bearbetas så att den blir otroligt klar och har mycket lång hållbarhet. Det gör även att Lyngby Glas är lämpliga att diska i diskmaskin.
 
Produktionen sker i enlighet med den europeiska standarden ISO/PAS IWA 8:2009.

Bitz

Christian Bitz kan med en flott serie av bestick, matservis och glas lägga till ”servis-utvecklare” till sitt i förväg imponerande cv.
 
I utvecklingsprocessen har Bitz taget utgångspunkt från den vetskap om sundhet, han har tillägnat sig som forskare, författare och föredragshållare. I utvecklingsprocessen har han både dragit nytta av olika materials strukturer och färger, samt taget fram en design, som gör det lättare att få kontroll på portionerna – idén är kort och gott, att det skall vara roligare och lättare, att vara sund i vardagen! 
 
Christian Bitz har varit programledare och expert i flera danska TV-program och är universitetsutbildad inom human näringslära och forskningschef på Herlev och Gentofte Sjukhus, där han är involverad i talrika forskningsprojekt och utveckling av mat till patienterna.

Claus Holm

HOLM – en hjälpande hand i köket
HOLM-serien är köksverktyg som utvecklats i samarbete med kocken och smakutvecklaren Claus Holm och speglar därför passion för god mat och goda upplevelser i köket.
 
Claus Holm har valt ut, testat och godkänt varje produkt, varje funktion och varje detalj.
 
Med HOLM får du de bästa verktygen för att leka och trolla med maten, så att du tar fram den goda smaken och gör måltiden till en upplevelse.

Södahl

När du drömmer i färg
De bästa råvarorna med förstklassigt förarbete, högaktuell design och moderiktiga färger är receptet på Södahls två årliga kollektioner. Konceptet skapades i Danmark 1963 av designern och konstnären Hans Jürgen Schöbel och bygger på hans huvudidé – att utveckla kvalitetsprodukter med fantastiska mönster.
 
Södahls Designcenter arbetar året runt med att hitta och förutspå tidens strömningar inom hemtextil och livsstilsprodukter – vilket ger kunderna tillgång till klassiska, eleganta, moderna och supertrendiga produkter.
 
Inspirationen hittar man på de stora och ledande mässorna inom design, interiör och inredning, och detta kombineras med inspirationsresor till Europeiska storstäder för att samla material till moodboards, produktdetaljer, idéupplägg och färgkartor.
 
Resultatet är läckra bomullsmaterial som reinforcé, percale, poplin, satin- och damastvävning samt ett urval av andra spännande material som filt, skinn och ull.
 
Broderade, vävda, tryckta och utstansade textilier formas till härliga livsstilsprodukter som förnyar och förskönar inredningen året om.
 
Porslin, stengods och marmor ingår också i kollektionen i form av tillbehör för badrummet.
 
Sängkläder finns i olika kvaliteter och prislägen så att alla från studenter till finsmakare kan sova gott och lyxigt – med Södahl är det enkelt att välja en egen och personlig stil.
 
Södahl dukar bordet, ser till att du trivs i soffan, sätter färg på köket och badrummet, piffar upp sängen och sovrummet, dekorerar uterummet – ja, målar livet i glada färger.
 
www.soedahl.se

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.