03.07.2019  |  Interior  |  Textil

Fjäderlätt design

Golvprydnad med inspiration från 1970-talet och fåglarnas värld.

Mattan Feather är en del av Kasthalls kollektion Soul of Nature. Mattan är inspirerad av 1970-talets fransar och boor, men även hur fjädrar reflekterar ljus och skiftar i färg. Materialet är ull och linbouclé som har tuftats i två höjder och ramas in av en lekfull frans av lintrådar. Feather finns i fyra färgskalor, med utgångspunkt i fyra olika fåglar, påfågel, flamingo, struts och häger. Formgivare är Ellinor Eliasson.

www.kasthall.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.