21.03.2019  |  Interior  |  Textil

Flätat fotfäste

Innovativ vävteknik i nya mattan Rope Rug.

Det senaste tillskottet i det svenska inredningsföretaget Hems växande kollektion är mattan Rope Rug, skapad av den franska forgivaren Pauline Deltour. Hon experimenterade med olika material och testade över 25 olika vävtekniker innan hon hittade fram till en korsvävsteknik där trådar i tre olika dimensioner flätas samman till en enhet. Rope Rug är tillverkad av omsorgsfullt utvalda hantverkare i Indien som alla lever upp till globala standarder. För att förstärka Rope Rugs hållbarhet har en ny färgningsteknik utvecklats som säkrar att varje enskilt rep behåller färgen och underlättar städning och tvätt.

www.hem.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.