22.05.2019  |  Furniture  |  Design

Flätat golvsmycke

Alexander Lervik och Ogeborg i samarbete.

Hårflätor inspirerade formgivaren Alexander Lervik till mönsterbilden i den nya handvävda mattserien Twine för Ogeborg. Den innovativa vävningsteknik som krävdes utvecklades tillsammans med de skickliga vävarna på fabriken.

Serien lanseras inom designkollektionen ODC, Ogeborg Design Collection, och omfattar fem ullmattor med dubbelknuten frans i färgerna nature, rose, aqua, petrol green och ochre.

”Det är alltid lika spännande när en formgivares kreativitet möter vår mångåriga kompetens inom material och tillverkning”, säger Helene Ogeborg, vd och ägare.

www.ogeborg.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.