Event

Formex - Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign

Formex

www.formex.se/

  • info@stockhommässan.se
  • + 46 8 749 41 00
  • Mässvägen 1 Älvsjö, Sverige
Se profil  
Type: Mässa
Start dato: 23.08.2022
Start tidspunkt: 09:30
Sted: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö, Sverige
Tilmeld  

Välkommen till Formex 23-26 augusti 2022

Formex är Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Som besökare har du möjlighet att mötas, göra affärer, se nyheter, samtidigt som mässan bjuder på trender, inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

Våra biljetter:
Entré alla dagar 375:- (ink moms) (ord pris)
(Just nu kan du köpa din entrébiljett till vårt förmånliga early bird-pris om du använder koden daisyyellowfx22  i biljettkassan. Gäller till och med den 20/6.)
Studentbiljett, entré en dag 150:- (ink moms)
Ny i branschen-dagen, entré fredag 200:- (ink moms)

Som vanligt köper du en entrébiljett som gäller för samtliga dagar (håll koll på våra kampanjpriser) om du är i branschen. Är du student kan du köpa en rabatterad biljett som gäller en dag. Nytt för i år är vår Ny i branschen-dag där du som planerar att starta eget företag kan besöka mässan under fredagen och lära känna branschen.

I biljettpriset ingår våra intressanta Formex Talks - både fysiskt på mässan men också i digital form att titta på under veckorna efter mässan är slut. Dessutom får du ett exemplar av populära Formex Trends, en trendrapport fylld med omvärldsanalyser, teman och färgkartor.

Öppettider:
Tisdag-torsdag 09.30-18.30
Fredag 09.30-17.00

Endast förköp av biljetter online. Observera att ingen biljettförsäljning sker på plats. Formex arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Tags: Formex

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.