28.11.2018  |  Interior  |  Outdoor

Funktionellt för fåglar

Dekorativ fågelmatare från Eva Solo.

Vintern kan vara en svår tid för övervintrande småfåglar. Lagom till den kalla årstiden lanserar Eva Solo en fågelmatare som är lika dekorativ som funktionell. Glasfågelmataren består av två glaskupoler fästa i ändarna av en meter lång nylonlina som kan hängas upp på olika sätt. Kupolerna fylls enkelt genom samma hål där fåglarna sitter och äter och har ett dräneringshål som håller fågelmaten torr. Design av Claus Jensen och Henrik Holbæk Tools.

www.evasolo.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.