12.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Gekås söker 400

Personalbehovet växer med ny butiksyta och fler kassor.

Gekås Ullared satsar stort inför hösten 2018. Varuhuset växer med 3 300 kvadratmeter och 13 nya utgångskassor tillkommer, totalt finns nu 85. Öppettiderna utökas till klockan 22 under fredag och lördag i oktober och november för att minska köerna under den absoluta högsäsongen. Med denna satsning ökar också behovet av personal inom både butik- och restaurangverksamheten.

”Inför hösten behöver vi rekrytera ett stort antal nya medarbetare. För skolungdomar och andra som vill jobba kvällar och helger är det en bra möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden och lära sig serviceyrket”, säger VD Boris Lennerhov.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.