21.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Gränbystaden växer söderut

17 nya hyresgäster flyttar in.

Handelsplatsen Gränbystaden i Uppsala har öppnat sin nya södra del och därmed ökat den tillgängliga ytan med omkring 14 000 kvadratmeter. Den nya delen rymmer 17 nya butiker, restauranger och kontor samt Nordisk Films första 4DX-biograf, som invigdes i december. Nykomlingarna är bland andra Normal, Newbie, Accent och Scorett.

”Vår vision är att Gränbystaden ska vara en levande stadsdel dygnet runt. Vi vill att det ska vara en plats där man kan träna innan jobbet, äta lunch och shoppa med vännerna, gå till frisören och gå på bio med familjen på kvällen”, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef för Uppsala och Norra Stockholm på fastighetsägaren Atrium Ljungberg.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.