03.05.2018  |  Furniture  |  Design

Grafiska sittplatser

Arper lanserar den modulära kollektionen Kiik.

Under Milan Design Week lanserade Arper den nya kollektionen Kiik, som har tagits fram av japanska Iwasaki Design Studio. Kiik är uppbyggd av grafiska former och har en modulär natur. Kollektionen består av sittplatser, ottomaner, bord samt konsoler och är designad för utrymmen som till exempel väntrum, lounger, kontorsutrymmen och möteslokaler. Den finns tillgänglig i flera olika material och finishar, vilket ger ett stort utbud av användingsområden.

www.arper.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.