25.09.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

HÄLSOSAM LIVSSTIL MED KITCHENAIDS NYA MATBEREDARE

Sponsrat innehåll Vad är detta?

KitchenAid är en pionjär inom köksapparater som gör det ännu enklare att snabbt och effektivt tillaga sunda och hälsosamma rätter med den nya matberedaren 7 cup.

Matberedaren 7 cup är perfekt för en aktiv och hälsosam livsstil eftersom den har funktioner för att hacka, skära och göra mos med färska ingredienser för läckra och kreativa rätter. Endast din fantasi sätter gränserna för vad man kan göra med en effektiv och multifunktionell matberedare som kan hantera allt – från morötter till gurkor, äpplen, tomater, ost och mycket mer.

Tillbehören ger dig full frihet att tillaga en rad olika ingredienser. Du kan till exempel tillreda hackade örter, nötter smör, såser eller hemlagad hummus.

Starta, tillred, servera! 

Den nya matberedaren 7 Cup är formgiven med den passionerade kocken i åtanke, och alla dess funktioner är mycket lättanvända. Du kan därför koncentrera sig helt på dina läckra recept. Matberedaren är lätt att använda och rengöra, och tillbehören får plats i skålen för en enkel och organiserad förvaring. Den innovativa designen innebär att du startar skålen med ett enda klick, utan behov av att rotera, och med ett lättlåst lock.     

Matberedaren 7 cup har tre enkla kontrollfunktioner – hastigheterna high, low och pulse – som hanterar många olika ingredienser med kontroll och precision.  

Nya matberedaren KitchenAid 7 Cup – i korthet:

  • Kompakt och innovativ design som är lätt att använda, rengöra och förvara
  • Smart montering av skålen med 1 klick utan behov av att rotera (1,7 L). Formgiven så att betydligt färre ingredienser fastnar i locket och skålen. Dessutom kan tillbehören rengöras enkelt i diskmaskin. 
  • Enkel förvaring av skivor och blad i skålen.
  • Klipp, skär och hacka i många olika storlekar och former. 2-i-1 fyllning på locket. Liten öppning för matolja, till exempel för att förtjocka såser och dressingar.   

Matberedaren 7 cup finns i flera färger. pris 1799 kr.

Finns också som matberedaren 9 Cup (2,1 liter) i flera olika färger. pris 2799 kr.

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.