04.10.2018  |  Kitchen  |  Accessories

Hur svårt kan det vara … att rosta bröd?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En brödrosts främsta uppgift är att rosta bröd. Men även en sådan förhållandevis enkel uppgift kan lätt bli en utmaning med alla de olika brödtyper som finns på marknaden idag.

Sage har producerat en innovativ brödrost med 6 olika inställningar, så att ditt bröd rostas perfekt varje gång. 

Oavsett, om du rostar stora skivor fullkornsbröd eller bagels – så kommer Sage the Luxe Toast Select att ge dig de optimala villkoren för ditt bröd. Med extra breda korgar för tjocka skivor och extra djupa korgar till stora skivor. Brödrosten anpassar tiden efter de olika brödtyperna.

Med ’Lift & Look’ kan kolla av brödet och behöver det lite extra rostning, använder du knappen ”A bit more” - så får brödet … ja, lite till. Upptiningsfunktionen ombesörjer snabb, men varsam uppvärmning av bröd direkt från frysen, innan det kan rostas som önskat.

1000W. Fås i tre färger: Black Truffle, Smoked Hickory, Silver. Rek. pris: 1799,- SEK.

I samma Luxe-serien finns också vattenkokaren Soft Top Luxe 1.7L – en ny toppmodell från Sage. Vacker, stilren design med en touch av retro. Kannan har ergonomiskt handtag, ett utvändigt vattennivåfönster och en långsam öppning av locket, så att du undviker stänk.

Automatisk avstängningsfunktion: vattenkokaren slår av sig, när den når kokpunkten och använder därmed inte onödig ström. Dessutom med ”Koka-torr-skydd”, dvs att vattenkokaren automatiskt slår av sig, om den av misstag är påslagen utan vatten eller det inte är tillräckligt med vatten i den. Enkel att rengöra pga. den stora öppningen.

Kapaciteten är 1.7L och effekten 2400 watt. Fås i tre färger: Black Truffle, Smoked Hickory, Silver. Rek. pris: 1899,- SEK

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.