11.03.2019  |  Interior  |  Design

I nöd och lust

Klong lanserar ljusstaken Marriage.

Formgivaren Eva Schildt står bakom flera av Klongs mest ikoniska produkter, bland andra vasen Äng som kom för några år sedan. Nu lanserar företaget hennes ljusstake Marriage, som för tanken till två vigselringar. Ljusstaken är tillverkad i aluminium och avsedd för blockljus.
Eva Schildt är född 1974 och studerade på Beckmans Designhögskola 1998–2001. Idag driver hon Studio Eva Schildt. Klong startade 1998 med visionen att skapa unika och nytänkande designkollektioner där produkterna var och en för sig har potential att bli framtida klassiker.

www.klong.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.