08.10.2018  |  Kitchen  |  Tabletop

Smulfritt – både i sängen och på bordet!

Zone Denmark lanserar ny brödkorg.

Zone Denmark har levererat livsstilsprodukter i mer än två årtionden och har deltagit i detaljbranschens utveckling på nära håll. Utifrån detta föddes idén till deras nya pop up-kollektion SINGLES. Kollektionen är från början tänkt som en rad självständiga produkter, som lanseras och köps enskilt. Produkterna är inte framtagna för att imponera, utan för att bjuda in.

Den multifunktionella korgen är fin i all sin enkelhet. Trådkorgen är tillverkad av metall och kan användas både med och utan den matchande kanvasinsatsen. Brödkorgen finns i färgerna Black, Warm Grey, Cinnamon och Sea Salt.

www.zonedenmark.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.