02.08.2017

Kontakta oss

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.

Kontakta oss

Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa företags leverantörer.  Designbase utkommer fyra gånger om året i en upplaga på minimum 6.000 exemplar. Erfarenheten av fackmagasin säger oss att varje magasin i genomsnitt har cirka fyra läsare, och Designbase uppskattas därför ha drygt 20 000 läsare

Ämne redaktörerna företrädesvis emot som en Word-fil eller liknande via mail redaktion@designbase.se, så långt som möjligt bifogad bild, grafer och andra konstnärliga verk i hög upplösning, helst som EPS eller JPG-filer. Kopiering tillåten endast genom förskott möte med redaktionen.

Publisher /Tilhandahållare:
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK 2300 København S
Telefon: +45 5350 6060
info@horisontgruppen.dk
Utgiver website: www.horisontgruppen.dk
Ansv. utgiver: Casper Gottlieb Nielsen
CEO: Rasmus Brylle

Profil på Designbase.se: www.designbase.se/designbase
 

Redaktion:

Pia Finne, Redaktör
pf@horisontgruppen.dk

Utgivar 
Johanna Bergström, Journalist
Jbe@horisontgruppen.dk

Anders Bergmark, Journalist
Anb@horisontgruppen.dk

Sara Skovgaard, Community Manager
skk@horisontgruppen.dk

Casper Nielsen
Ansvarig utgiver av Magasinet Designbase


Annonsering och partnerskap:

Hans Snestrup, Business manager
Telefon: +45 2896 1022
hs@horisontgruppen.dk

Läsa mera om annonsering här

Vänliga hälsningar
Designbase.se
Redaktion@designbase.se

Reproduktion av innehåll från www.Designbase.se är endast tillåtet i utdrag och med tydlig källinformation, se upphovsrättslagstiftning.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.