20.11.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

Möbelmässan Göteborg flyttar till nya lokaler

Vill skapa en mötesplats för den nordiska möbelbranschen på hösten.

Möbelmässan Göteborg hade premiär i september på Bananpiren. Inför 2019 flyttar mässan till nya lokaler på Svenska Mässan, med datumen den 27–28 augusti. Flytten är en del av en övergripande plan att etablera en mötesplats på hösten för den svenska och nordiska möbelbranschen, med fokus på möbler, interiör och belysning för hemmiljö. Möbelmässan Göteborg 2019 består därmed av två branschdagar, där huvudmålgruppen utgörs av butiker, kedjor, e-handlare och inredare.

”Flytten till Svenska Mässan är mycket positiv för utvecklingen av Möbelmässan Göteborg, säger Björn Delin, VD på BraMässor som arrangerar mässan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.