10.06.2019  |  Business  |  Branschnytt

Möbelmässan i Göteborg dubblerar ytan

Premiär för nytt designpris.

Till årets upplaga dubblerar Möbelmässan i Göteborg utställningsytan jämfört med förra året, vilket innebär fler utställare, fler produktnyheter och större trendbevakning. Under mässan blir det också premiär för ett nytt designpris som delas ut i samarbete med Designbase.

Mässan, som går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg 27 till 28 augusti, är endast öppen för fackbesökare. Huvudmålgrupper är butiker, kedjor, e-handlare och inredare.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.