17.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Mölndal Galleria öppnad

Första nya köpcentrumet på över tio år.

I slutet av september invigdes Mölndal Galleria, det första nya köpcentrumet på över ett decennium i Göteborgsområdet. På en yta av på 24 000 kvadratmeter i två plan rymmer den nya gallerian 65 butiker, caféer och restauranger, bland andra inrednings- och designbutiker som H&M Home, Kitch’n och Systrarna Grene.

Kunderna förväntas framförallt finnas bland Mölndals 40 000 invånare, men även bland de cirka 34 000 boende i Lindome, Kållered och Krokslätt. Ägare och förvaltaren Citycon förutspår i en prognos att gallerian kommer att ha omkring sex miljoner besökare årligen 2020.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.