17.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Mölndal Galleria öppnad

Första nya köpcentrumet på över tio år.

I slutet av september invigdes Mölndal Galleria, det första nya köpcentrumet på över ett decennium i Göteborgsområdet. På en yta av på 24 000 kvadratmeter i två plan rymmer den nya gallerian 65 butiker, caféer och restauranger, bland andra inrednings- och designbutiker som H&M Home, Kitch’n och Systrarna Grene.

Kunderna förväntas framförallt finnas bland Mölndals 40 000 invånare, men även bland de cirka 34 000 boende i Lindome, Kållered och Krokslätt. Ägare och förvaltaren Citycon förutspår i en prognos att gallerian kommer att ha omkring sex miljoner besökare årligen 2020.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.