20.06.2019  |  Kitchen  |  Design

Magnetisk nyhet

By Wirth lanserar kombinerad hylla och knivmagnet.

Magnet Shelf är den nyaste produkten från designföretaget By Wirth, och består av en enkel list i massivt, FSC-märkt ekträ för montering på väggen. Listens framkant är något högre, vilket gör den lämplig för förvaring av kokböcker. Bakom listen sitter det en rad kraftiga magneter, som är starka nog till att hänga upp knivar. Hyllan kan även placeras på andra platser än i köket. Använd den till exempel i hallen, för nycklar och tidningar.

Den magnetiska hyllan i FSC-certifierad ek går att få som antingen inoljad, såpabehandlad, rökt eller svartlackerad.

www.bywirth.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.