05.06.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Marga Mulino Mjölkvarn - Nyhet från Marcato

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Mjölkvarnen Marga Mulino är ett komplement till Marcatos pastamaskiner som tar den hemgjorda pastan till nya höjder med egenmalt mjöl.

Nu kan du mala eget mjöl till pastadegen! På bara några minuter maler Marga Mulino ner spannmål till mjöl som går att använda till pasta, bröd och bakverk. Genom att mala eget mjöl av hela korn behålls näringen och du får full kontroll hur grovt du vill ha mjölet.

Marga Mulino kan användas till mjukare spannmål som havre, vete korn och råg och även till hårdare korn som dinkel, ris och bovete. Kvarnen är utrustad med tre rullar som roterar i olika hastigheter. Avståndet mellan rullarna kan justeras till olika positioner för att få varierande grovhet på mjölet. 

Läs mer här: https://hippiedeluxe.se/produkt/marga-mulino-mjolkvarn/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.