10.09.2018  |  Bloom  |  Branschnytt

Massor med nyheter på premiären av Möbelmässan Göteborg

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den 20-22 september är det dags för Göteborgs helt nya möbelmässa att öppna sina portar.

50-talet utställare förbereder sig inför mässan och tar fram det bästa och hetaste ur sortimentet att visa för huvudmålgruppen som är möbelbutiker, e-handlare och inredare. Den 22 september är mässan även öppen för inredningsintresserade privatpersoner.

- Vi är stolta över att presentera en gedigen utställarlista med många av Sveriges främsta leverantörer och importörer av belysning, interiör samt inne- & utemöbler, säger Björn Delin, VD på BraMässor som tillsammans med MIBO, Möbel- och interiörföretagens branschorganisation, arrangerar Göteborgs Möbelmässa.

En stor satsning görs på mässfesten – ”Pier Party” - efter den första mässdagen. Den blir en viktig del av evenemanget med trevligt umgänge med branschkollegor, livemusik, mat och dryck.

- Vi på MIBO hoppas att uppslutningen från branschen blir stor på både mässa och fest. Detta är höstens stora mötesplats för hela Sveriges möbel- och belysningsbransch att komma och göra affärer på, säger George Makdessi, ordförande i MIBO.

Flera av de ledande kedjorna och många av de stora fristående möbel- och belysningsaktörerna har redan anmält representanter som kommer att besöka Möbelmässan Göteborg.

Möbelmässan Göteborg arrangeras på Bananpiren. Det är kostnadsfritt att besöka mässan. Mer information och registrering finns på mobelmassan.com

Mer från BraMässor Sverige AB

BraMässor Sverige AB

http://www.mobelmassan.com

Den 20-22 september är det premiär för Möbelmässan Göteborg som presenterar de senaste nyheterna och trenderna inom möbler och belysning för hemmiljö. Under två dagar välkomnas fackbesökare från butiker, e-handlare och inredare och den sista dagen bjuds även privatpersoner in. På premiärkvällen blir det ett stort mässparty dit alla i branschen är välkomna!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.