22.05.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Massproductions flyttar in hos Kasthall

Möbelutställning och specialdesignad matta.

Från mitten av maj och en månad framåt ställer det svenska designvarumärket Massproductions ut i Kasthalls flaggskeppsbutik och showroom på Östermalm i Stockholm. Utställningen består av årets nyheter tillsammans med utvalda äldre modeller samt belysning från företaget Resident, som presenteras i en hemmalik miljö. Bland annat visas jubileumsutgåvan av den klassiska Tio-kollektionen, i galvaniserad stål, som togs fram i samband med Massproductions tioårsjubileum 2019.

Inför utställningen har Massproductions även formgivit en matta med hjälp av Kasthalls digitala verktyg Rug Designer. Resultatet blev en schackrutig variant av den stilrena vävda ullmattan Arkad, som har ett tydligt grafiskt uttryck samtidigt som den behåller samma taktila känsla som utmärker Kasthall.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.