Platsannons

Mediahus söker Key Account Manager för Sverige

Designbase.se

Designbase.se

  • Redaktion@designbase.se
  • +45 53606060
  • Strandlodsvej 44, 2300 København S, Danmark
Se företagsprofil  
Jobtitel: Key Account Manager
Anställnings­villkor: Heltid
Sista ansökningsdag: Snarest muligt
Startdatum: 01.05.2019
Län: Stockholms län
Skapad datum: 28.01.2019
Ansök  

Skandinaviens största mediaplattform för design- och interiörbranschen, Designbase, söker nu en erfaren konsult. Du ska bygga upp och utöka en attraktiv kundportfölj i marknader med stor utvecklingspotential. Du kommer därvid att vara en del av ett väletablerat mediahus, där du befinner dig nära beslutsfattarna och får stor handlingsfrihet.

Mediahuset Horisont Gruppen a/s vill vara den främsta utgivaren av branschmagasin och medlemsbaserade mediaplattformar i Skandinavien. Hos oss kommer du att känna en starkt dedikerad och utvecklingspräglad anda. Vi har lång erfarenhet inom mediabranschen och utvecklar konstant vår verksamhet. Sammanlagt är vi 20 kollegor som producerar branschmagasin och webbaserade nätverk till ägare, chefer och medarbetare, primärt i Danmark och nu även i resten av Skandinavien.
Du kan se fram emot att bli en del av en väletablerad kultur och organisation, där vi hjälper och utmanar varandra. Vi håller till i nya fina lokaler på Strandlodsvej på Amager i Köpenhamn, nära tunnelbana, motorväg, flygplats och Öresundsbron.

Designbase Sverige, Norge och Danmark – fokus på svenska aktörer
Designbase ska vara Skandinaviens ledande mediaplattform för design- och interiörbranschen i de respektive nordiska länderna. Magasinet når de bredaste och mest attraktiva målgrupperna: företagsägare, butiksägare, ledare, inköpare och medarbetare, vilka alla på sitt sätt är inflytelserika aktörer. Designbase finns redan i Danmark och Sverige. Du kommer att hjälpa till med att bygga vidare med svenska aktörer för Sverige och Danmark samt bidra till att etablera och utvidga portföljen av svenska aktörer för Norge.
- Din försäljning består av annonser för tryckt media samt digitala exponeringsmöjligheter på onlineplattformarna Designbase.se, Designbase.dk och Designbase.no.
- Du får en egen budget och har därmed exekutivt ansvar för uppsökande försäljning av kommersiella lösningar till aktörer baserade i Sverige.
- Din uppgift blir att guida branschens leverantörer kring värdet av att exponeras både på hemmamarknaden och i övriga skandinaviska länder.

Arbetsbeskrivning:
Till vardags rapporterar du till Designbases Nordic Business Manager, som har en bred branschspecifik erfarenhet inom försäljning. Du blir en del av vår konsult- och försäljningsavdelning med sju medarbetare i Köpenhamn.
Följande kommersiella exponeringsmöjligheter ska säljas till nya och befintliga kunder:

Partnerskap: Med ett partnerskap kan branschens leverantörer marknadsföra sig genom publicering av olika typer av material på Designbases onlineplattformar. Partnerskap säljs i löpande abonnemang. Din uppgift består både i att sälja nya partnerskap samt även behålla existerande partners genom god rådgivning och hög servicenivå.

Printannonser: Försäljning av traditionella produkt- och imageannonser i de tryckta utgåvorna. Designbase ges ut åtta gånger per år i Danmark, respektive fyra gånger per år i vardera Sverige och Norge.

Onlineannonsering: Bannerannonser på Designbases webbsidor och i nyhetsbreven, som ges ut varje vecka i alla tre länderna.
Du organiserar din arbetsdag i samspråk med din närmaste arbetsledare. Dina resultat visar att du fungerar bäst när du är ute och träffar dina kunder personligen, men att du även kan arbeta från skrivbordet med telefon och e-post som arbetsredskap.

Vi erbjuder fast lön med ett attraktivt provisionssystem utan tak. Du talar flytande svenska samt förstår norska och danska.
Vi håller en hög datadisciplin, vilket ställer krav på att du löpande uppdaterar våra CRM-system. Som en följd av vår höga datadisciplin är CRM-systemet fullt av leads, kundinformation samt värdefulla verktyg för ditt dagliga arbete. Vi prioriterar transparens och öppenhet. Du kommer att ha löpande överblick över både månadsbudget, pipeline och allt annat som behövs för att du ska nå dina mål.

Din personlighet: 
Som person är du utåtriktad och positiv, med gott humör. Du är en ”doer”, som har förmågan att förvandla tanke till handling. Du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer bland kunder och kollegor. I dina referenser kommer det säkert att dyka upp ord som trovärdig, lojal och ansvarsfull.

Din bakgrund: 
Vi tror att du har flera års erfarenhet både av uppsökande försäljning och att hantera kundrelationer. Du har förmågan att öppna nya dörrar och är en mästare i förhandlingsteknik. Du har ett företagsmässigt mindset, med stor förståelse för affärsvärldens kommersiella strukturer.

Tidigare erfarenhet inom design- och inredningsbranschen ses som en stor fördel.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Nordic Business Manager Hans Snestrup
på +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk.

Du kan även vända dig till VD Rasmus Brylle
på +45 4088 8822 eller rb@horisontgruppen.dk.

 

Skicka in din ansökan med CV redan idag, vi kallar löpande till intervju med lämpliga kandidater. Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt men vi väntar självklart på rätt person. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK-2300 Köpenhamn S
Danmark
+45 5350 6060
www.horisontgruppen.dk

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.