03.12.2018  |  Business  |  Utrustning

Mer än 500 000 iRobot robotdammsugare sålda på den nordiska marknaden

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Strax innan Black Friday har vi nått 500 000 sålda iRobot Roomba robotdammsugare på den nordiska marknaden. ”Detta är en milstolpe, som vi hos Witt är stolta över”, säger Ida Birgitte Holm, Product Manager hos Witt A/S.

”Med den spännande utvecklingen som vi går till mötes, där konsumenternas krav stiger i takt med teknikens förmåga och en upptagen vardag, spår vi en lysande framtid för robotarna. iRobot har satt fingern på pulsen, och står klara med banbrytande nyheter för 2019, som gör golvrengöringen ännu enklare, och nu med så intelligenta robotar, som kan integreras och därmed röststyras med Amazon Alexa och under vintern också med Google Home,” säger hon.

iRobot har över 25 års erfarenhet av robotteknologi samt kontinuerlig innovation, och erbjuder idag ett stort sortiment av robotdammsugare och golvmoppar i olika prisklasser. iRobots produktlinje, inklusive Roomba och Braava-rengöringsrobotar, har patentskyddad teknologi och avancerade rengöringskoncept, kartläggning och navigation. iRobot arbetar kontinuerligt innovativt och erbjuder dig robotar, som passar in i nutidens och framtidens Smart Home.

”Vi går en stor högtid till mötes, och med Black Friday nyss avslutad, har vi sett till att, robotarna åter ligger klara på hyllorna hos återförsäljarna, och utifrån indikationerna från Black Friday har vi höga förväntningar på, att iRobot återigen i år blir en sann julbestseller” säger Ida Birgitte Holm. ”Vi har sedan robotarnas intåg på marknaden sett en positiv utveckling. De gör verkligen skillnad i vardagen, och hos iRobot fortsätter produktutvecklingen. Nästa år blir extra spännande, eftersom vi avslöjar en helt ny robot, som kommer att göra ditt Smart Home ännu smartare”, avslutar Ida Birgitte Holm.

iRobot, världens ledande varumärke inom robotdammsugare, tillverkar och bygger robotar, som inspirerar människor att åstadkomma mer i och utanför hemmet. iRobot skapade robot-dammsugaren för det privata hushållet med introduktionen av Roomba robotdammsugaren. Idag är iRobot en verksamhet, som har sålt mer än 500 000 hushållsrobotar på den nordiska marknaden och mer än 20 miljoner på världsbasis.

För mer information om iRobot, gå till www.irobot.com

För ytterligare information kontaktas:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.