03.05.2018  |  Interior  |  Trends

Nomineringar klara till Formex Nova

Vinnaren presenteras på Formex i augusti.

I april presenterades de nominerade till designpriset Formex Nova som delas ut på inredningsmässan Formex den 21 augusti. Utmärkelsen går till en ung formgivare verksam inom Norden och pristagaren utses av en designkunnig jury.

De nominerade är Troels Flensted från Danmark, Elina Ulvio från Finland, Ragna Ragnarsdóttir från Island, Cecilia Xinyu Zhang från Norge och Alexandra Nilasdotter (bilden) från Sverige.

Priset instiftades av Formex för åtta år sedan för att främja god, nordisk design. Nomineringsförfarandet sker i samarbete med Iceland Design Centre, Design Forum Finland och Klubben (Norwegian Designers Union).

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.