29.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Norska formgivare skapar designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair

En blandning av utställning och restaurang.

Det blir den norska, Oslo-baserade designstudion Anderssen & Voll som får uppdraget att ta fram designbaren för Stockholm Furniture & Light Fair 2019. Designbaren, som är en blandning av utställning och restaurang, ligger i Viktoriahallen, intill scenen för Stockholm Design & Architecture Talks. Anderssen & Voll har låtit sig inspireras av skandinaviska atrier i kombination med japansk estetik för att skapa en struktur i pinjeträ, som omsluter en mysig innergård. Ansvarig för designbarens meny är Frida Ronge, till vardags kulinarisk ledare på stockholmsrestaurangerna Tak och Unn.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.