29.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Norska formgivare skapar designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair

En blandning av utställning och restaurang.

Det blir den norska, Oslo-baserade designstudion Anderssen & Voll som får uppdraget att ta fram designbaren för Stockholm Furniture & Light Fair 2019. Designbaren, som är en blandning av utställning och restaurang, ligger i Viktoriahallen, intill scenen för Stockholm Design & Architecture Talks. Anderssen & Voll har låtit sig inspireras av skandinaviska atrier i kombination med japansk estetik för att skapa en struktur i pinjeträ, som omsluter en mysig innergård. Ansvarig för designbarens meny är Frida Ronge, till vardags kulinarisk ledare på stockholmsrestaurangerna Tak och Unn.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.