26.10.2018  |  Interior  |  Accessories

NOVA ONE & NOVA - Badrumsfavoriter i nya färger

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När en design verkligen träffar rätt finns det all anledning att hålla fast vid den. Det är därför Zone Denmark nylanserar de populära badrumsserierna Nova och Nova One, i nya och spännande färger och med matchande handdukar.

Mjuka och fräscha handdukar ihop med en ny badrumsserie är nästan som att få ett helt nytt badrum. Därför nylanserar nu det danska designföretaget Zone Denmark två av sina mest populära badrumsserier.

Nova One är en nytolkning av den ursprungliga serien Nova, skapad av den danska designern Thomas Dudzinski, i en monokrom look. Båda serierna har en silkesmatt, mjuk yta som inbjuder till att ta på dem och ger en mjuk och varm kontrast till badrummets svala renhet. Nova One vann German Design Award 2017 för "särskilt lyckade lösningar".

Båda serierna är redo för en nylansering i nya färger under hösten 2018. Nova erbjuder en ny Soft Grey-nyans, klassiskt ljusgrått som skapar en exklusiv kontrast till moderna vita badrum. Nova One presenterar en Gull Grey-nyans, en varm, mellangrå nyans som framhäver produkternas matta ytor.

Harmoniska nyanser skapar stillhet och samhörighet, därför kommer Zone Denmark självklart att presentera handdukar i matchande nyanser och med den kända kvalitet som Zone Denmark står för - den populära Oeko-Tex-certifierade handduksserien Classic och den lyxiga och ultramjuka handduksserien Prime.

NOVA Tvålpumpar, soft grey, kr. 249,00

NOVA Tandborstmugg, soft grey, kr. 149,00

NOVA Tvålkopp, soft grey, kr. 149,00

NOVA Toalettborstar, soft grey, kr. 399,00

NOVA Sopkorgar, soft grey, kr. 699,00

NOVA Tvålpimpar, gull grey, kr. 299,00

NOVA Tandborstmugg, gull grey, kr. 179,00

NOVA Tvålkopp, gull grey, kr. 149,00

NOVA Toalettborstar, gull grey, kr. 449,00

NOVA Sopkorgar, gull grey, kr. 699,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.