08.08.2017 | Folk på väg

Ny svensk profil till BySommer

Johan Kind har 25 års erfarenhet av framgångsrik försäljning, marknadsföring och projektledning inom; media, information, reklam, kommunikation, och förlag. Han har arbetat hos allt från stora multinationella företag som IKEA till mindre svenska företag. Hans arbete styrs av genuin affärsmässighet och hans starkaste drivkraft är att överträffa målsättningar och skapa bra resultat. I sin senaste roll som Sales Direktor på INK Brands har Johan byggt upp ett betydande kontaktnät i Norden inom retail  i allmänhet och inom licensbranschen i synnerhet. På INK Brands ansvarade han för  Dreamworks försäljning i Norden samt var strategiskt ansvarig för lanseringen av filmen Trolls och alla de kommersiella samarbeten med retailers och licenstagare i Norden.  Johan har en perfekt bakrund för att ytterligare utveckla det goda arbete med Classic Trolls som Göteborgsfabrikerna byggt upp i Sverige och som han nu successivt tar över under hösten 2017.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.