18.06.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Ny svensk streamingtjänst för design och inredning

Ökad produktlivslängd gör att utsläpp av CO2 kan reduceras.

Under våren lanserade svenska Beleco en cirkulär onlinetjänst för att hyra/streama möbler och inredning samt inredningstjänster från inredare och stylister. Den nya plattformen erbjuder ett sortiment på flera tusen möbler och designföremål som kan bokas för perioder av dagar eller månader. Som företag eller inredare finns det möjlighet att ansluta sina produkter och tjänster till Belecos utbud.

Att streama inredning istället för att köpa kan spara stora mängder CO2, genom att produkternas livslängd ökas. Detta är en viktig del i grunden för Belecos affärsidé och varje produkt på plattformen är tydligt uppmärkt med de CO2-besparingar som uppnås. Belecos primära målgrupp är företagskunder men bolaget möter också en snabbt växande efterfrågan från privatpersoner som vill streama designprodukter och andra inredningslösningar.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.