22.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ny vd på Sweef

Felix Kruth var tidigare e-handelschef på J. Lindeberg.

Efter sju och ett halvt år har e-handeln Sweefs grundare och vd Ludvig Ungewitter valt att lämna över stafettpinnen till Felix Kruth, tidigare bland annat e-handelschef på J. Lindeberg.

”Vi behöver stärka upp vår digitala strategi för att kunna växa snabbare och bättre. Felix kan e-handel utan och innan och har vid flera tillfällen varit med och vuxit förut. Han har en kreativ syn på sitt arbete där han samtidigt är väldigt modest och lyhörd”, säger Ludvig Ungewitter.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.