13.03.2020  |  Kitchen  |  Tabletop

Nya dryckesglas som talar till alla sinnen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

ROCKS kommer till festen med allt du behöver för din after dinner drink eller ett elegant cocktailparty. Den innehåller också en serie kristallglas i ny skarp design för de mest populära drinktyperna.

En god drink är mer än sprit, mineralvatten och frukt i kreativa former. Det är en stund av njutning som talar till alla sinnen. Whiskyn smakar helt enkelt bättre i ett Lowball-glas, och njutningen att dricka en longdrink förlängs när den serveras i det obligatoriska highball-glaset. Därför introducerar Zone Denmark nu en serie drinkglas i en ny, skarpslipad design under namnet ROCKS.

Glas är designade av Mavro & Lefevre och tillverkade av blyfri miljökristall. De har en enkel konisk form, som både ger glasen karaktär och lämnar utrymme för styling av drinken.

Fyra av dem har en massiv botten med en liten upphöjning – en designmässig detalj som både ger en behaglig tyngd i handen och gör att glasen ser ut att sväva på bordet. Två andra står på en smal fot, så att ditt favoritbubbel och -cocktails får ett sofistikerat lyft. Och alla kommer att addera god smak till både drinkar och inredningen.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.