Nyhedsarkiv

Utrustning

Duka bordet med rustikt porslin

Höstens nyhet från Pillivuyt består bland annat av ovalt porslin i den vackra, organiska serien Boulogne som ger dig möjlighet att skapa en unik och levande bordsdukning inspirerad av Boulogne-skogen nära Paris.

Sponsrat innehåll

Food

Odla gemenskapen kring matbordet

Nyheterna i svart stengods från Eva Solo gör bordsdukningen extra speciell när familj och vänner samlas för mysiga stunder kring matbordet.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Kärleken till maten

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Bernadotte Kylberg väljer Grand Relations

Duon aktuell med design för Georg Jensen

Design

Fiskars stöder Cancerfonden

Rosa sax säljs till förmån för Rosa bandet

Tabletop

En glödande höst

Med sin unika glasyrteknik har den karakteristiska stengodsserien från BITZ för länge sedan visat sitt värde på middagsbordet, och den här säsongen kan det populära varumärket presentera ännu en nyhet som får maten att se mer inbjudande ut än någonsin!

Sponsrat innehåll

Accessories

Praktisk och miljövänlig on the go

Dricksflaska i glas för dig som inte vill använda dricksflaskor i plast eller metall.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Jag har haft världens bästa jobb!

Jens Peter Thuesen Jensen har sålt sitt livsverk Thuesen Jensen A/S som nu är en del av F&H Group A/S. I en av sina mycket sällsynta intervjuer berättar han här om verksamhetens och branschens utveckling. ”Min inställning har alltid varit att man ska differentiera sig”, säger han och menar därmed att om branschen ska må bra i framtiden måste det satsas på varor av hög kvalitet, god facklig rådgivning och upplevelser. ”Branschen har kommit att omfatta mer med tiden. Och det ska vi förhålla oss till”.

Food

Grattis till Mumintrollen

Om du var barn på 70-talet minns du helt säkert Mumintrollen från bl. a TV. Dessa små, vita trollväsen från Mumindalen har fascinerat barn och vuxna i flera generationer – och gör så fortfarande. Inte minst som te!

Sponsrat innehåll

Brukskonst

Simon Klenell ställer ut på Galleri Glas

Tekniken skärslipning i fokus

Design

Klassiker i nytappning

Blomus lanserar Around

Utrustning

Med vid bordet i 95 år

År 1925 träffades Le Creusets skapare, Armog Desaegher och Octave Aubecq, på en mässa och tillsammans ”knäckte de koden” för det emaljerade gjutjärnet och tog därmed färgen in i köket.

Sponsrat innehåll

Utrustning

En dammsugare i väskan

Roidmi Nano P1 Pro är namnet på en innovativ och handy liten dammsugare, som du kan ta med dig överallt. Idealisk för en hektisk vardag, där den snabbt kan tas fram, om en olycka skulle inträffa.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Teknik + design = sant?

Trendspaning med Vendora.

Branschnytt

Stockholms möbelmässa lanserar hållbart koncept

Februari 2021 blir The nude edition.

Design

Världens första cirkulära stekpanna

Kitchenware by Tareq Taylor satsar på hållbarhet.

Textil

Inredning med liten miljöpåverkan

Lagerhaus lanserar hållbar kollektion.

Food

Den geniala lösningen för camping

Med Liebherr Table-Top kyl- och frysskåp är du garanterad optimala förvaringsförhållanden – även för året-runt camparen – för med FrostProtect klarar skåpet nämligen temperaturer ner till -15 °C.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.