Nyhedsarkiv

Tabletop

Blomsterbergs serverar eleganta dessertglas

En del av receptet på en underbar höst är att unna dig mysiga stunder där du skapar läckra anrättningar till dig själv, vännerna och familjen.

Sponsrat innehåll

Food

Morsø serverar elegant hantverk

Den nya skärbrädan från Morsø ingår i Foresta-serien, som består av snygga köksredskap i kvalitetsmaterial och klassisk design – med en modern twist.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

BID har ny ordförande

Fredrik Hansson har lång erfarenhet inom retail

Tabletop

Design darling fylder rundt

I år är det 60 år sedan bestickserien Maya, designad av norska designern Tias Eckhoff, såg dagens ljus. Med anledning av detta återlanserar Stelton nu i höst en stekkniv, en drinksked och en tårt- och serveringsspade som tillägg till den befintliga kollektionen. Alla tre produkterna har tidigare varit i produktion och bygger på originalritningarna med enkla modifieringar för dagens behov.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Ny VD för Granit

Håkan Åkerström kommer närmast från Bergendahls Food

Food

Vässa precisionen i matlagningen

Med mandolinjärnet lanserar Eva Solo säsongens vassaste köksnyhet i Green tools-serien, som vill inspirera till ett grönare kök.

Sponsrat innehåll

Food

National madspildsdag - fokus på forbyggelse og reduktion af madspild med Zip Top

Danmarks nationale madspildsdag ligger samme dag som FN’s internationale madspildsdag. Verdens lande opfordres til at sætte fokus på forebyggelse og reduktion af madspild. På verdensplan er FN-målet 50 pro- cents reduktion inden 2030.

Sponsrat innehåll

Textil

Hyllning till hantverk

Kasthall lanserar mattan Quilt

Design

LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

Efter flera års forskning kan det danska designvarumärket LIND DNA nu tillföra en mjuk, återvunnen lädertyp till sitt sortiment av de ikoniska curve bordstabletterna. Introduktionen av kvalitetslädret SERENE är således LIND DNA’s mest autentiska lädertyp.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Låt maten stå i centrum

I utformningen av Agnes-serien har designern Zhenyu Wu inspirerats av sitt eget sätt att laga mat och servera mat till familj och vänner. Maten ska stå i centrum och det ska vara ro i samvaron med dem som sitter runt bordet. Med den enkla designen och de varma tonerna av grått och krispigt vitt har han med Agnes velat skapa en serveringsuppsättning som utgör ramen för en lugn måltid. En stund där maten och närvaron får fullt fokus

Sponsrat innehåll

Outdoor

Segway-Ninebot utökar sortimentet av Premium KickScooters med P65I

Med nya Segway KickScooter P65I får du uppleva en helt ny form av förstklassig pendling på elsparkcykel där köregenskaper och säkerhet sätter pricken över i:et.

Sponsrat innehåll

Ledning & drift

Kundupplevelsen är nyckeln till framgång

Det är personlig kontakt som skapar en god kundupplevelse. Detaljhandel handlar om samspelet mellan människor och känslor är avgörande, säger föreläsaren och mentorn Torben Lorentsen. En nöjd kund är dessutom en ambassadör som talar positivt om butiken för sin vänkrets offline och online.

Branschnytt

Vinnare av lästävlingar

Vinnarna av 3 läsartävlingar från designbase nr 3 2022

Food

National bagedag med Ninjas innovative kombi-damp funktioner

National bagedag falder torsdag i efterårsferien, og og har du børn derhjemme er det oftest et hit at tage dem med i køkkenet. Find et par opskrifter frem og lave dem med Ninja.

Sponsrat innehåll

Bad

En tvättäkta skönhet ser dagens ljus

Organiskt uttryck och praktisk. Zone Denmarks nya tvättkorg i UME-serien är estetik och praktisk funktion i vardagen i vacker förening. Tvättkorgen finns i sju färger och är redo att bli en del av hemmet och vinna hjärtan den här hösten.

Sponsrat innehåll

Accessories

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

Höstens Stelton x Mumin-kollektion kännetecknas av starka modefärger och enkla muminmotiv som finns i några av de första sagorna från Mumintrollens underbara värld

Sponsrat innehåll

Food

Nya vackra snölandskap från Pillivuyt

Vinter är en vacker och poetisk servis som Pillivuyt har skapat i samarbete med designern Dorthe Mathiesen.

Sponsrat innehåll

Belysning

Sirius LED decor lighting saves the Christmas mood

After two years of cancellations due to the pandemic, the energy crisis is a new threat to Christmas. Luckily, private home owners don’t have to compromise on the Christmas spirit yet again.

Sponsrat innehåll

Brukskonst

Save on the electricity bill with rustic candles from Cozy living

With Cozy living's large range of rustic candles and lanterns, that unique and cozy autumn atmosphere is secured, even if you have to save on the electricity and heating bill.

Sponsrat innehåll

Textil

Textil för uttrycksfulla dukningar

Markslöjd lanserar ny kollektion av Ann Ringstrand

Brukskonst

Game On

Get ready to move indoors this autumn. Update your decor and games collection at the same time with lucite tabletop games from Sunnylife.

Sponsrat innehåll

Textil

Vintergrönt från Frösö handtryck

Casablanca Afternoon i ny färgställning

Accessories

Lufta vinet på nolltid med CellarDines vinluftare

Att rött vin ofta ska luftas känner de flesta till, men ändå glömmer vi att öppna flaskan i god tid. Rouge O2 är räddaren i nöden!

Sponsrat innehåll

Tabletop

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

Snygg och karaktärsfull design på samma gång, det är vad du får med den nya Luna brödkorgen och de klassiska värmeljushållarna. I designen har formgivarna Halskov och Dalsgaard lekt med spelet som uppstår när man blandar olika material. Utskärningarna är knivskarpa i det mattlackerade rostfria stålet. Det öppnar för mjukheten och det taktila hos den sandfärgade bomullspåsen

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Höga elpriser hotar arbetstillfällen

Trä- och Möbelföretagen varnar för uppsägningar

Branschnytt

Med Messe Frankfurt på väg in i framtiden

Det personliga mötet är just nu viktigare än någonsin. Växande ekonomiska och politiska utmaningar, accelererande förändringar av sociala värden och den ökande digitaliseringen kräver nya lösningar och innovativa strategier för den globala konsumentvaruindustrin. Därför går Messe Frankfurt offensivt in i framtiden med nya och kreativa sätt att arbeta. Nätverkande, inspiration och inköp blir nu ännu mer effektivt, intensivt och smart på de tre ledande internationella konsumentvarumässorna Ambiente, Christmasworld och Creativeworld 2023, där 4 700 utställare har anmält sig för att säkra sina platser på världens största mässplattform.

Utrustning

Spar på elregningen med Ninja – helt op til 75% med produkter til køkkenet.

Ninja er en nådesløs innovatør indenfor produkter til køkkenet, men viser sig nu også at kunne være bedre for din elregning.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.