Nyhedsarkiv

Outdoor

tex-lock-cykellås – lätt, snyggt och stöldsäkert

Det tysktillverkade cykellåset tex-lock är ett innovativt textilbaserat lås som består av högteknologiska material som gör det säkert, flexibelt och lätt, samtidigt som det skyddar din cykel mot stöld.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Världens enklaste automatiserade städning - perfekt anpassad efter dina behov

Med den nya iRobot Home-appen kan du ställa in dina favoriter, som passar perfekt för ditt städbehov, och via röststyrning berättar du bara för roboten, vad du vill att den ska göra. Roboten kommer själv kommer med städförslag vid allergisäsongen.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Witt Premium – Powerblendern, som gör soppa från början till slut

Witt Premium Powerblendern är så kraftfull, att den på grund av sin höga friktionsförmåga på 30 000 varv/min. kan tillaga soppa från början till slut. Alla ingredienser hälls direkt i blendern, och den levererar en krämig, underbar och varm soppa.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Dammsug dig till ett bättre inomhusklimat

Roidmi har just lanserat sin toppmodell inom sladdlösa dammsugare. RS60 kan både dammsuga och moppa ditt golv. Här talar vi om en dammsugare, där prestandan och allsidigheten har nått nya höjder.

Sponsrat innehåll

Food

Grattis till Mumintrollen

Om du var barn på 70-talet minns du helt säkert Mumintrollen från bl. a TV. Dessa små, vita trollväsen från Mumindalen har fascinerat barn och vuxna i flera generationer – och gör så fortfarande. Inte minst som te!

Sponsrat innehåll

Food

Pizza med autentisk stenugnssmak – mums!

Sage har tagit fram en unik inomhus pizzaugn, som via intelligent och kontrollerad värmeteknik lyckas återskapa den autentiska stenugnssmaken.

Sponsrat innehåll

Food

Älskar du te?

Då är du garanterat redan en stor fan av Teministeriet? Det är nästan omöjligt att inte bli helt galen i de unika smakerna från ’That Scandinavian Tea’.

Sponsrat innehåll

Outdoor

JA – det är faktiskt en ebike…

Namnet är Coboc – lättvikts-ebikes på bara 10,8 – 17,5 kg med enkel och intuitiv kontroll. Den specialutvecklade motorn är 100 % integrerad och perfekt anpassad för alla modeller.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Vi hälsar iRobot Roomba 970-serien hjärtligt välkommen

Vi presenterar en ny serie av den populära Roomba robotdammsugaren. Den nya Roomba 970-serien med Imprint™ Link-teknologi kan samarbeta med robotgolvmoppen Braava jet m6, vilket betyder att golvtvätten sätts igång automatiskt efter avslutad dammsugning.

Sponsrat innehåll

Outdoor

Witt A/S övertar distributionen av Ooni pizzaugnar i Norden

Witt A/S är stolta över att ha tagit över distributionen av Ooni pizzaugnar i Danmark, Sverige och Finland. Ugnarna uppnår en temperatur på över +500 °C på 20 minuter och bakar en läcker pizza på bara 60 sekunder. Perfekt i trädgården, på terrassen ...

Sponsrat innehåll

Utrustning

Årets julklapp till mannan i huset – 100 % trådlös stektermometer

Uppnå den perfekta stektemperaturen varje gång med Witt by CookPerfect Wireless stektermometer – marknadens mest exakta stektermometer, där hela sex sensorer mäter temperaturen i köttet samt den omgivande lufttemperaturen.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Rent inomhusklimat - med minimal arbetsinsats

Paret för effektiv rengöring som kan ses och kännas varje dag kallas iRobot och Roidmi.

Sponsrat innehåll

Accessories

Optimal komfort och säkerhet med ny I-size bilbarnstol från Swandoo

Bilbarnstolen Marie är en fulländad, trygg och behaglig upplevelse för både barn och vuxna.

Sponsrat innehåll

Food

Den geniala lösningen för camping

Med Liebherr Table-Top kyl- och frysskåp är du garanterad optimala förvaringsförhållanden – även för året-runt camparen – för med FrostProtect klarar skåpet nämligen temperaturer ner till -15 °C.

Sponsrat innehåll

Design

iRobot vinner eftertraktad design- och produktutmärkelse 2020: Red Dot, iF DESIGN AWARD, CES Innovations Award

iRobot Roomba og Braavas banbrytande teknik, sofistikerade design samt Smart Home-integration har lett till en rad eftertraktade internationella design- och produktpriser under 2020.

Sponsrat innehåll

Outdoor

Få stans vackraste trädgård med LawnExpert

LawnExpert är en helt ny kvalitetsspelare på marknaden inom robotgräsklippare. Denna prisvärda robot klipper gräset till perfektion, medan du slappnar av och njuter av det vackra resultatet.

Sponsrat innehåll

Food

FÅ EN DELUXE GRILLUPPLEVELSE MED ROTISSERIET TILL EVERDURE BY HESTON BLUMENTHAL GASOLGRILL

Rotisseriinsatsen med inspektionsfönster, belysning och tyst motor för att enkelt kunna hålla ett öga på köttet. De starka Cliplock Forks™ kan hålla fast allt från en kyckling till en lammstek, medan rotisseriet roterar och grillar köttet till perfektion.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Drömmer du också om din egen personliga kock?

De Dietrich har designat en ugnskollektion med ett helautomatiskt tillagningsprogram. Berätta för ugnen, vad du önskar tillaga. Utifrån köttets struktur, hittar ugnen själv rätt temperatur, funktion och tillagningstid.

Sponsrat innehåll

Utrustning

iRobot presenterar Roomba® i3+, och utökar återigen utbudet av intelligenta robotdammsugare med Clean Base®

Med intelligent navigation, Clean Base® - extern dammbehållare, personliga städförslag och en ny design anpassar Roomba® i3+ robotdammsugaren sig till ditt liv och dina behov.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Just blend it…

Enkel, elegant och effektiv blender - med funktioner, du faktiskt har användning för. Varje gång!

Sponsrat innehåll

Food

Grillstekning på köksbordet

Sage har skapat ett mästerverk av en avancerad panini-grill. En precisionsgrill, som kan placeras på köksbordet och fällas ut till en stor grillyta, där temperaturen kan ställas in oberoende på varje vändbar stekplatta*

Sponsrat innehåll

Utrustning

En dammsugare i väskan

Roidmi Nano P1 Pro är namnet på en innovativ och handy liten dammsugare, som du kan ta med dig överallt. Idealisk för en hektisk vardag, där den snabbt kan tas fram, om en olycka skulle inträffa.

Sponsrat innehåll

Utrustning

iRobot lanserar användaranpassad städning Powered by iRobot Genius™ Home Intelligence

State-of-the-art – Artificial Intelligence – ger dig större kontroll över var, när och hur dina robotar städar.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Lindra din muskelspänning själv - enkelt, snabbt och säkert!

Med den intelligenta massagepistolen, Witt Super Hit™ Master, får du en djupgående muskelmassage, som löser upp spänningar efter stress, enformigt och belastande arbete, träning samt lindrar ömhet. Det bästa är: du kan använda den hemma i lugn och ro.

Sponsrat innehåll

Outdoor

Få större flexibilitet, synlighet och säkerhet i trafiken med Cosmo Ride och Cosmo Moto

Med de intelligenta lyktorna från Cosmo Connected™ skapar du snabbt och lätt mer säkerhet för dig själv, när du färdas i trafiken – vare sig det är på en skoter, cykel, moped eller motorcykel. Montera lyktan på hjälmen och du är ”good to go”...

Sponsrat innehåll

Outdoor

Få tillgång till smart-tracking och kontrollfunktioner överallt med RoboConnect

Vi har utvecklat RoboConnect, som ger dig den fullständiga digitala utdelningen – nu kan du nämligen kontrollera din apparat, oavsett var du befinner dig, och precis när du önskar det.

Sponsrat innehåll

Outdoor

Hållbar vardag: Säg adjö till engångsgrillen

Engångsgrillen, foliebrickan med kol, är en stor klimatsyndare. Svår att göra sig av med på ett miljövänligt sätt och hamnar vanligtvis direkt i avfallshinken eller kastas i naturen. Med Everdure CUBE kan du grilla, var du vill. Enkelt. Hållbart. Smart.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.