Nyhedsarkiv

Tabletop

En stark Norm från Gense

En norm är ett uttryck för en social riktlinje – för värderingar som ska säkerställa att vårt sätt att leva och uttrycka oss på håller en viss standard.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Ljus och lekfull design från Villa Collection Denmark

Konsthantverk är ett av de viktigaste inslagen om du vill skapa en personlig och stark atmosfär genom din heminredning.

Sponsrat innehåll

Food

Kvalitet långt över genomsnittet med Blomsterbergs

En del säger degsnittare, andra kallar det en snittkniv. Kärt barn har många namn, och det gäller även den nya snittkniven från Blomsterbergs.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Medusa Copenhagen firar 25 festliga år

I år är det 25 år sedan vi tog det första steget på den spännande resa som vi har gett namnet Medusa Copenhagen. En resa för alla med fantasi, humor och som har nära till ett leende.

Sponsrat innehåll

Food

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys Ibland måste man bara få unna sig något lite extra. Som att öppna en flaska gott vin till den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som är Claus Holms signatur.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Vackra färgnyanser från Lyngby Glas

Sydländsk sommarsol, lata eftermiddagar under färgglada parasoller och vackra, varma kvällar där ljus och färger flimrar förbi, medan sällskapet njuter ett glas vin. Lyngby Glas fångar stämningen med glasserien Valencia.

Sponsrat innehåll

Accessories

SINGLES Go Bag – återvinning med läcker design

De nya, återanvändbara shoppingpåsarna från Zone Denmark fångar tidsandan perfekt. De har tagits fram i samarbete med mencke&vagnby  och förenar kärleken till god design med kraven på större hänsyn till miljön.

Sponsrat innehåll

Textil

Sval kvalitet från Södahl

Stämningsskapare, fashion statement och en garant för komfort. Kudden har många olika funktioner i modern inredning, och samtidigt är Linen – de nya linnekuddarna från Södahl – ett enkelt men supereffektivt sätt att ge hemmet ett fräscht vårlyft.

Sponsrat innehåll

Textil

Vackra vårfärger från Bastian

Vi går mot ljusare tider. Solen går redan upp lite tidigare och ner lite senare. Snart är det dags för vårstädning, och Bastian har precis de snygga textilier som behövs för att ge köket ett lyft.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Unikt porslin från Villa Collection Denmark

Med sin nya porslinsserie Fjord förenar Villa Collection Denmark på ett unikt sätt användning och funktion med en vacker, dekorativ design.

Sponsrat innehåll

Food

Vackra detaljer från Martin Schwartz

Den danske illustratören Martin Schwartz har skaffat sig en stor internationell publik genom sin enastående förmåga att med grafisk lätthet fånga de många små detaljer som gör ett land till ett land och en stad till en stad – och besjäla den.

Sponsrat innehåll

Textil

Trendiga Outdoor-nyheter från Södahl

Det är inne att vara ute.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Superelegant servering med Morsø

Forno är en ny stektallrik i svartemaljerat stengods från Morsø som kombinerar en både elegant och trendig look med massor av funktionalitet.

Sponsrat innehåll

Food

En supercool nyhet från Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är känd för sina enastående vackra kakor, som är så knivskarpa att det känns som att man både kan känna doften och smaka på de nybakade läckerheterna genom tv-rutan.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Plisserad funktionalitet från Pillivuyt

Med Toulouse har Pillivuyt skapat en serie både vackra och praktiska porslinsfat som matchar vardagens kulinariska upplevelser perfekt.

Sponsrat innehåll

Food

BITZ ger läckerheterna ett lyft

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Passionerad hygge från Morsø

Konsten att formge saker som blir till samlingspunkter i hemmet. Den konsten har alla hängivna designers som har samarbetat med Morsø genom åren behärskat. Det gäller även Peter Svarrer, som står bakom de nya Flame-faten.

Sponsrat innehåll

Accessories

Rustikt och rostfritt från HOLM

Glad och manlig och vågar ta ut svängarna när den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden är i fokus. Det är Claus Holm.

Sponsrat innehåll

Outdoor

Ut under öppen himmel med Södahl

Att njuta av naturen, den friska luften, blommorna i trädgården eller vågarnas brus mot strandkanten är själva sinnebilden av hög livskvalitet.

Sponsrat innehåll

Accessories

Skapa den rätta feststämningen med Medusa Copenhagen

I år fyller Medusa Copenhagen 25 år och vi bara älskar att fira födelsedagar.

Sponsrat innehåll

Belysning

Nya ljuspunkter från Villa Collection Denmark

Om du är någon som inte bara flyter med strömmen, utan ställer krav på hög funktionalitet förpackat i stilren design, då är HAV från Villa Collection Denmark en av vårens goda nyheter.

Sponsrat innehåll

Design

Uppgradera hemmakontoret

Det senaste året har distansarbete blivit en del av vardagen, och för många har det kommit för att stanna. Zone Denmark erbjuder nu läcker inredning till en komplett inbjudande och flexibel work space, som passar in i hemmets övriga inredning.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Hoptimist kniper den gula ledartröjan

Våren ger ny energi, och hos Hoptimist ligger vi i hårdträning inför sommarens stora sportevenemang: Tour de France 2022, där de tre inledande etapperna körs i Danmark.

Sponsrat innehåll

Design

Cool minimalism från Villa Collection Denmark

Less is more, sa den tysk-amerikanske arkitekten Ludwig Mies van der Rohe, och med utgångspunkt i just amerikansk ek visar Villa Collection Denmark med möbelserien BAST hur sant det är.

Sponsrat innehåll

Food

Stekhet kvalitet från Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet är en elegant kollektion av kastruller och stekpannor i stilren design och hög kvalitet, och seriens Gourmet Garonne-stekpannor och wok är symbolen för elegant styrka – skapad av starkt lättviktsgjutjärn, som garanterar hög värme.

Sponsrat innehåll

Design

För att källsortering är god stil

Om ni källsorterar i hushållet eller om ni har en egen kompost – då har Zone Denmark en praktisk nyhet för er.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Välgörande vaser från BITZ

En bukett röda rosor, en söt bukett med vilda blommor från vägkanten eller kanske vackra, torkade grenar. Alla buketter matchar de nya, dekorativa Kusintha-vaserna från BITZ, och tillsammans är blommor och vaser välgörande för själen.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.