Nyhedsarkiv

Textil

Kunglig kvalitet från Södahl

Line-serien från Södahl ger massor av möjligheter att förhöja intrycket av ditt hem med en design som är både avslappnad och elegant. Line kännetecknas av ett enkelt uttryck med ränder mot en enfärgad bakgrund – och finns nu även i versionen royal.

Sponsrat innehåll

Food

Morsø levererar knivskarp kvalitet

Med en rad knivskarpa nyheter utökar Morsø den exklusiva Foresta-serien. Serien består av eleganta köksredskap tillverkade i kvalitetsmaterial och en klassisk design med en modern twist.

Sponsrat innehåll

Food

Vackert och gediget från HOLM

Bakom Claus Holms lekfulla sätt att arbeta i köket döljer sig en kompromisslös inställning till kvalitet. Därför är bra, gedigen utrustning i fokus på HOLM, som med sin serie i akaciaträ kombinerar det solida med det vackra.

Sponsrat innehåll

Textil

Helt i linje med Södahls höga kvalitet

Med Line-serien har Södahl skapat en läcker serie textilier, som med sin både avslappnade och eleganta look matchar den skandinaviska heminredningstrenden perfekt.

Sponsrat innehåll

Design

Kompromisslös kvalitet, svart på vitt

Zone Denmark presenterar nu sin version av hur du diskar med stil. Den nya diskserien DIISH är kompromisslös kvalitet och genomtänkt design, svart på vitt. Bra proportioner, material som håller och detaljer som tilltalar även den mest kräsne.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Evig glädje från Villa Collection Denmark

Form och funktion bildar en högre enhet i Villa Collection Denmarks vackra mugg Evig. Porslinsmuggarna har fantastiska ytor och unika färger som gör varje mugg till ett stycke konsthantverk – som gör att kaffet och teet smakar extra gott.

Sponsrat innehåll

Bad

En tvättäkta skönhet ser dagens ljus

Organiskt uttryck och praktisk. Zone Denmarks nya tvättkorg i UME-serien är estetik och praktisk funktion i vardagen i vacker förening. Tvättkorgen finns i sju färger och är redo att bli en del av hemmet och vinna hjärtan den här hösten.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Bubblande nyheter från Villa Collection Denmark

Vasen BUBBLE från Villa Collection Denmark kastar bokstavligt talat en vacker lyster över hemmet. Den vackra vasen finns i flera varianter som alla har den bubblande glada formen och vackra, blanka ytan gemensamt.

Sponsrat innehåll

Textil

Varma höstnyheter från Södahl

Vackra färger som blandas med varandra på ett elegant sätt, och diskreta rutmönster i läcker merino- och kashmirullkvalitet.

Sponsrat innehåll

Design

Elegant nyhet på hjul

Nyheten A-Cocktail Trolley från Zone Denmark är en multimöbel med stil. Som en läcker hemmabar i ett hörn i vardagsrummet eller för extra förvaringsyta i köket. Stilen är stram, möjligheterna många.

Sponsrat innehåll

Textil

Stark skönhet från Södahl

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Massor av kärlek från Hoptimist

Den stora, härliga Hoptimist-familjen är ett färgstarkt gäng som är fullt av liv, ljus och glada dagar. Och inte minst massor av kärlek.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Rudolf trummar in julen hos Medusa-Copenhagen

Årets näst sista månad är känd för att vara mörk, kall och blåsig. Det hindrar inte oss på Medusa-Copenhagen från att älska november – för efter det kommer december och julen.

Sponsrat innehåll

Textil

Vackert stjärnstoft från Södahl

När vintermörkret sänker sig över landet har vi verkligen chansen att utforska den vackra stjärnhimlen över oss.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Blomsterbergs serverar eleganta dessertglas

En del av receptet på en underbar höst är att unna dig mysiga stunder där du skapar läckra anrättningar till dig själv, vännerna och familjen.

Sponsrat innehåll

Food

Nya vackra snölandskap från Pillivuyt

Vinter är en vacker och poetisk servis som Pillivuyt har skapat i samarbete med designern Dorthe Mathiesen.

Sponsrat innehåll

Food

Pillivuyt Gourmet lanserar vacker vintagedesign

Hög materialkvalitet och vacker design kännetecknar den eleganta Pillivuyt Gourmet-kollektionen. Med den nya Durance-serien lanseras nu en exklusiv vintagelook.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Pillivuyt bjuder på Plissé-nyheter

Plisserade linjer i klassisk design. Den diskreta, franska charmen förnekar sig inte i Plissé, som har skapats utifrån några av Pillivuyts tidigaste gjutformar.

Sponsrat innehåll

Food

Mät rätt med Rosti

Med måttserien Mensura gör Rosti vardagen enkel – och den gör det enkelt att mäta rätt när du bakar och lagar mat.

Sponsrat innehåll

Food

Tungt vägande argument från Rosti

Med den nya köksvågen Mensura levererar Rosti dubbelt upp när det gäller både form och funktion.

Sponsrat innehåll

Design

Blommande skönhet vid bordet

Nyheten från Zone Denmark, INU-vasen, har en glasklar potential.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Elegant styrka från Lyngby Glas

Med Torino lanserar Lyngby Glas en serie vackra, lätta glaskoppar och muggar som är perfekta för både varma och kalla drycker.

Sponsrat innehåll

Textil

Södahl rullar ut läcker höstnyhet

Röda mattan har rullats ut för en mjuk och läcker höstnyhet från Södahl. Den handtuftade golvmattan Tactile, som med sin höga lugg lockar till beröring, lägger grunden för en säsong med en inbjudande mjuk look i hemmet.

Sponsrat innehåll

Food

Morsø serverar elegant hantverk

Den nya skärbrädan från Morsø ingår i Foresta-serien, som består av snygga köksredskap i kvalitetsmaterial och klassisk design – med en modern twist.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Rudolf slår an julens toner hos Medusa-Copenhagen

Den älskvärda familjen Rudolf är helt central för det Medusa-Copenhagens söta, roliga och knasiga juluniversum. Under jubileumsåret släpper renfamiljen loss rejält – och slår an julens toner med julbalett, julballader och nytillskott med guldhorn.

Sponsrat innehåll

Belysning

Villa Collection Denmark med ljusa höstnyheter

Hösten tar gradvis över med glödande färger och tidig skymning. Med Villa Collection Denmarks nya, vackra ljuskällor ger dock mörkret en helt speciell glöd när de skulpturala rottinglamporna lyser upp hösten på vackrast tänkbara sätt.

Sponsrat innehåll

Tabletop

BITZ planterar ett nytt träd

Wood betyder trä – och är också namnet på den nya grundfärgen från BITZ, som nu pryder några av de populäraste klassikerna från varumärket. Från muggar och tallrikar till fat och skålar.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.