Nyhedsarkiv

Textil

Handarbete med hjärtat på rätta stället

Care by me lanserar filt med spillmaterial.

Food

Av växter, för växter

Tillverkat av plantbaserade material.

Design

Nivo-nytt

Gejst presenterar en utökning av den välkända Nivo-serien.

Design

Nyheter i retrofärger

2019 är ett speciellt år för Bodum, som nu firar sitt 75-årsjubileum.

Design

Bord med flera funktioner

Fin side table är ett nytt minimalistiskt sidobord från Norr11, som har formgivits för att passa flera olika funktioner och stilar. Utmärkande för designen är att bordet har referenser till flera av Norr11:s välkända klassiker.

Branschnytt

London Calling

I mitten av september bjuder London in till designfest över hela staden under London Design Festival. Designjunction är ett av de viktigaste eventen under festivalen och bjuder på unika upplevelser, med allt från spännande utställare, intressanta diskussioner och interaktiva pop up-butiker och installationer, som har tagits fram utifrån nytänkande koncept om presentation och interaktion med besökarna.

Textil

Robusta romber

Woud lanserar ny serie mattor.

Utrustning

Mörkgrön maskin

Palmgrön nyhet från KitchenAid.

Textil

Nyanserad dukning

Blomus förbereder inför höstens middagar, fester och mysiga sammankomster, med en ny kollektion av dukar, servetter och löpare i ren bomull eller i en kombination av linne och bomull.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.