25.03.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Nytt butikskoncept från gardinföretaget

Luxaflex lanserar shop in shops för inspiration och experthjälp.

Gardinföretaget Luxaflex lanserar ett nytt shop in shop-koncept med start i fyra svenska städer, Kungsbacka, Norrköping, Löddeköpinge samt Kalmar. Satsningen är ett led i att ge konsumenten bättre överblick av sortimentet och samtidigt förmedla en exklusiv shoppingupplevelse, med fokus på information i en inspirerande miljö.

I butiken visas fönsterinredning tillsammans med tekniska lösningar för smarta hem. Konceptet har utvecklats med hänsyn till detaljhandelns nuvarande omstrukturering och digitaliseringen samt hur konsumenter idag jämför och köper tjänster och produkter. Gällande gardiner och solavskärmning ser man där att kunderna gärna vill se och känna på produkterna på riktigt samt ha möjlighet till experthjälp, vilket ger ett mervärde i att utveckla de fysiska butikerna.

Luxaflex Gallery shops, som det nya konceptet heter, förväntas öppna på ett par platser till under det närmaste året.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.