28.08.2020  |  Interior  |  Textil

Nytt designsamarbete sätter fokus på hållbarhet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med en hållbar, GOTS-certifierad textilserie som mycket passande har fått namnet ’ORGANIC’ går gastronomiuniversumet BITZ samman med Södahl den här säsongen och levererar ett underbart utbud av kökshanddukar, dukar, servetter och mycket, mycket mer!

Serien förenar Södahls högkvalitativa ekologiska material med BITZ lekfulla, karakteristiska färger, och alla produkter i serien kan därför kombineras på ett kreativt sätt – precis som det populära stengodset.

Med basfärger som ’cream’, ’grey’, ’rose’ och ’olive’ och kontrasterande kantband som ’amber’ och ’black’ kompletterar den stilrena serien båda designvärldarna och kan ses som en naturlig förlängning av BITZ befintliga sortiment, som nu ger ännu mer liv åt både köket och bordet.

’ORGANIC’ är på det hela taget en kärleksförklaring till hållbarhet – en strävan efter att finnas kvar och göra det bättre, och därför används också minimalt med emballage när produkterna i serien förpackas.

Du hittar 'ORGANIC'-serien på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.