22.04.2020  |  Dining  |  Tabletop

Populär servis i ny grundfärg

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det vackra, högkvalitativa stengodset från BITZ gastrouniversum har länge smyckat middagsbordet med moderna produkter som sätter färg på din dukning och gör något bra för din hälsa med mindre matytor.

Den här säsongen är möjligheten att mixa och matcha färgerna större än någonsin tidigare!

Den helt nya grundfärgen ”matt creme” kan fungera både som en ljusare, vårfräsch bas för den befintliga färgpaletten eller skapa lugn och ett rent uttryck för den som föredrar en mer minimalistisk stil. Det har tagit lång tid att utveckla och hitta rätt nyans, som förutom att den gör sig fint ensam, också kan kombineras med de levande reaktiva glasyrerna. Det gör den nya grundfärgen helt unik och till en verklig must-have.

Det finns inte två produkter som är helt lika, men detta bidrar bara till att ge den handgjorda servisen charm och personlighet, och ”matt creme” finns naturligtvis också i den välkända, populära kombinationen av matt och blank glasyr för att fullända konceptet.

Du hittar ”matt creme-serien” på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.