24.10.2018  |  Interior  |  Design

Regnbågsglas

Puik lanserar mångsidiga förvaringsskålar.

Det holländska märket Puik har sedan starten 2012 haft som mål att sätta holländsk design på världskartan. Drivna av passion för design och konst har grundarna Daan Gesher och Freek Claessen beslutat att använda sin passion till en plattform för designers från Holland. Utmärkande för Puiks kollektion är en lekfull inställning till design och funktion.

En av nyheterna från Puik är en glasserie i munblåst glas, designad av holländska Ontwerpduo. Serien består av två glasbehållare med lock i transparent glas med regnbågsfärger. Locket kan med fördel även användas som skål.

www.puik.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.