Rig-Tig

Food

Sitruspresse uten dikkedarer - Juicy sitruspresse av Rasmus Halfdan Breck

Sitruspressen Juicy er en praktisk liten hjelper på kjøkkenet. Med sitt kompakte design tar den ikke mye plass i skap eller skuff, fargen gjør den lett å få øye på, og når den er i bruk, gjør den jobben sin til perfeksjon. På gammeldags vis presses all væske raskt ut av sitrusfrukter i alle størrelser med et lett press og vri. Den integrerte silen i helletuten sørger for at det bare er saften som kommer i maten eller drikken, mens steiner og fruktkjøtt blir holdt tilbake

Sponsrat innehåll

Food

Fiffig serveringskanna - PIP serveringskanna av Søren Refsgaard

PIP är en mycket användbar serveringskanna som både är funktionell och tar med ett leende till bordet. Locket som är tillverkat av silikon har en praktisk öppnings-/stängningsfunktion som enkelt kan hanteras med en hand. Detta gör kannan lätt att använda för både barn och vuxna. Den geometriska formen på hällpipen och öppnings-/stängningsfunktionens rörelse för tankarna till näbben hos en hungrig fågelunge – därav det lite humoristiska namnet PIP.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Pastellfärgad foodie

Rig-Tig lanserar ny serie med elektriska köksmaskiner.

Utrustning

Mångsidig förvaring

Jehs+Laub designar för Rig-Tig.

Tabletop

Vackra pasteller

Ta med-mugg i moderiktiga och feminina färger.

Utrustning

Knivig förvaring

Jehs+Laub designar för Rig-Tig.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.