10.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Royal Design Group öppnar multikanalbutik

Nya flaggskeppet delas av RoyalDesign och Rum21

I juni 2018 öppnar Royal Design Group en flaggskeppsbutik för RoyalDesign och Rum21 på Kungsgatan i Stockholm. Butiksytan är 1 300 kvadratmeter fördelat på två våningsplan, ett för RoyalDesign och ett för Rum21. 

Den nya butiken får en tydlig multikanalprofil. I RoyalDesigns onlinesortiment finns över 100 000 produkter från mer än 350 varumärken. Butiken kommer att ha 4 000 artiklar för kunden att ta med sig direkt. Övriga produkter kan beställas från digitala säljstationer för hemleverans eller upphämtning i butiken.

Sedan starten 1999 har bolaget växt kraftigt. Royal Design Group finns idag representerat online på över 13 olika geografiska marknader samt genom 14 fysiska butiker i Sverige under varumärkena RoyalDesign och Rum21.

www.royaldesign.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.