26.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Sagaform rekryterar sortimentschef

"På en resa mot än högre designfaktor".

Som ett led i att se över varumärkets produktutbud och designgrad rekryterar Sagaform Jennifer Åhman som ny sortimentschef. Jennifer kommer senast från en tjänst som sortimentsstrateg på Svenska Hem, där hon hade ansvar för kedjans gemensamma sortiment. Tidigare har hon bland annat arbetat som designer samt även med inköp av designprojekt på till exempel LampGustaf. I grunden har hon en utbildning från HDK i Göteborg (Högskolan för design och konsthantverk) med inriktning Produktdesign.

”Jag är väldigt glad att Jennifer börjar hos oss på Sagaform. Med sin utbildning och gedigna erfarenhet kan hon bidra alldeles särskilt på vår resa mot än högre designfaktor”, säger Sagaforms VD Anna Lilja.

 -JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.