12.10.2018  |  Kitchen  |  Food

Sage the Control Freak – hällen från drömmarnas värld

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Är du professionell kock eller komplett matnörd? Kanske är du bara intresserad av att få det bästa och mest noggranna resultatet VARJE gång du lagar mat? Då är Sage Commercial the Control Freak™ ett MUST-HAVE för dig!

Kola, pocherade ägg, emulgerade såser…det finns nog med utmaningar i köket, om du ge dig i kast med temperaturkänsliga maträtter. Det kräver både tålmodighet och en god portion tur för att lyckas på en vanlig induktionshäll. Men varför riskera att misslyckas, när du kan lyckas varje gång? Vi ber att få presentera Sage the Control Freak för dig!

The Control Freak från Sage Commercial är den första induktionshällen, som med stor noggrannhet kan mäta, ställa in och hålla 221 olika temperaturer från 30°C till 250°C. Över den keramiska glasplattan sitter en sensor i direkt kontakt med grytan ovanpå tillagningsenheten, och därmed läses yttemperaturen av mycket noggrant. En medföljande spjuttermometer säkerställer, att temperaturen hålls även inne i pannan. Du bestämmer själv, hur snabbt den önskade temperaturen ska nås.

Sage the Control Freak är robust och stadig i en vacker design. Den flyttar sig inte från sin plats, vilket också gummiduttarna i botten medverkar till. Praktisk och superlätt att rengöra. Med avtagbara kontrollknappar i rostfritt stål, som tåler att diskas i diskmaskin.

Rasmus Palsgård, som är konsulent och bloggar om mat och dryck på sin sida FEINSMECKEREN.DK, har testat the Control Freak och skriver bl.a.:

“The Control Freak är en fristående induktionshäll; men den beteckningen ger inte The Control Freak rättvisa på något sätt. Namnet indikerar helt riktigt, vad det rör sig om: Det är en apparat för nörden, som vill ha full kontroll över sin matlagning. Hällen går hela vägen från rumstemperatur upp till 250 grader, och det fantastiska är, att du kan justera temperaturen med +/- en grad åt gången. Detta öppnar upp för en lång rad möjligheter och bättre kontroll, när du lagar mat som kräver stor precision”.

Läs hela recensionen här:  http://feinschmeckeren.dk/anmeldelser/test-af-the-control-freak-kogepladen-fra-droemmeland/

Rek. pris: 23.999,- SEK.

”Heat is the secret ingredient”

Harold McGee

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.