09.11.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Shyness i hotellsamarbete

Inreder nyöppnade Millas Villa.

Det svenska textilföretaget Shyness inreder hotellet Millas Villa i Lund, som öppnade den första november efter en omfattande utbyggnad från den tidigare verksamheten. Nya Millas Villa består av ett bed and breakfast samt ett mindre boutiquehotell, på sammanlagt tolv rum.

Hotellet är rakt igenom inrett med Shyness hemtextilier, som återfinns i gardiner, som sänglinne, som prydnadskuddar samt i matsalen. Dessutom har Anna Bilén, Shyness grundare och ägare, bidragit med rådgivning gällande inredningen, till exempel kring saker som färger, belysning, val av sängar och badrummens design.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.