16.11.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

The Smoking Gun Pro – rök i köket på ett coolt sätt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi älskar smaken av rök i livsmedel. Röksmak är grillsmak. Häng med, och ta din matlagning till nästa nivå med denna exklusiva rökpistol från Sage.

Extra finess till din matlagning!

Rökning är en tusen år gammal teknik för att konservera kött och fisk. Förr i tiden blev matvarorna upphängda i skorstenen, och så kunde de hålla sig i flera månader. Idag röker vi maten för att få en fantastisk smakupplevelse – och för att det är kul. Med det lilla miraklet från Sage, kan du snabbt och enkelt tillsätta det där lilla extra till maten – utan att använda värme.

Lätt och gott

Rökpistolen gör kall rök och ger omedelbart den eftertraktade grillsmaken, utan att du behöver tända grillen. Otroligt lätt att använda: Fyll den lilla kammaren med träspån, tryck på knappen, välj styrka och håll en tändare eller tändsticka ner i träspånet, så att det glöder. Håll slangen i riktning mot det du vill tillföra rök, och efter några få minuter har maten fått en pikant röksmak. Experimentera gärna med både kyckling, fisk, biffar, revben, grönsaker, cocktails, desserter, choklad, popcorn, smör, råa ostron, marmelad. Så enkelt och supergott.

Rasmus Palsgård, som är journalist och bloggar om mat och dryck p sin sida feinschmeckeren.dk  har testat the Smoking Gun PRO och skriver bl.a.:  

… Rök har haft sin plats i det nordiska köket i hundratals år. Ursprungligen var det ett sätt att konservera livsmedel på, innan man fick de kylmöjligheter som vi har idag och i takt med utvecklingen av denna metod har vi helt naturligt också fallit för smaken av varor som rökt lax, makrill och skinka.

Det första intrycket: Det är tyngd i the Smoking Gun Pro. Man får intrycket av, att man står med kvalitet i handen. Vridhjulet är enkelt att använda och har en smart funktion.

Läs hela Rasmus Palsgårds omdöme här:

http://feinschmeckeren.dk/anmeldelser/the-smoking-gun-pro-roeg-i-koekkenet-paa-den-fede-maade/

Sage the Smoking Gun PRO kostar vägledande 1.999,- SEK.  Witt informerar om närmaste återförsäljare.  

Bilder: http://media.witt.dk:8080/_Zk3AP3Ej7fK2WR

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.