02.11.2018  |  Interior  |  Design

Som en dans

Bordssnurra inspirerad av balett.

Som en hyllning till den graciösa ballerinan har de norska formgivarna Vera & Kyte skapat den snurrande figuren Ballet i färgerna rosa, svart och gul. Färgerna är inspirerade av kostymerna och scenografin från den tyska konstnären Oskar Schlemmels geometriska föreställning Triadisches Ballett från 1923. Figuren är utformad att kunna placeras på alla typer av ytor och sätts i rotation med handen.

northern.no

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.