28.08.2018  |  Business  |  Branschnytt

Sommarens populäraste e-butiker

Mest svenskt på topp tio.

Marknadsplatserna, sajter där man kan köpa en mängd typer av produkter från olika säljare, har en stark position bland sommarens mest populära webbutiker. Svenska CDON toppar listan och av tio-i-topp är sju webbutiker svenska. Undersökningen är genomförd av YouGov på uppdrag av betalningsföretaget Dibs andra veckan i juli. Drygt tusen intervjuer har genomförts över internet med män och kvinnor över 18 år i Sverige. Frågeställningen var "I vilken svensk eller utländsk webbutik gjorde du ditt senaste köp?”

Topp-tio:

CDON

Apotea

Zalando

Wish

H&M

Adlibris

Fyndiq

Bokus

Ebay

Elgiganten

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.